Una quarantena d’alumnes del DILTET participa al taller de cuina

Dimecres, 23 de febrer de 2022

Són joves de tercer de l’ESO, dels grups de diversificació curricular, dels instituts Montserrat Miró, La Ribera, La Ferreria i l’Institut escola El Viver.

L’alumnat de tercer d’ESO de diversificació curricular que provenen dels instituts La Ribera, La Ferreria, Montserrat Miró i l’Institut escola El Viver participa aquest trimestre a un taller de cuina, en el marc del Dispositiu Local de Transició Escola Treball (DILTET). Hi prenen part 44 joves i en funció dels grups, fan entre 10 i 13 sessions, de dues hores.

En aquest taller, l’alumnat rep nocions d’eines bàsiques de cuina i a cada classe, aprèn a cuinar un plat diferent (primer, segon i postres). A més, els joves faran una formació sobre manipulació d’aliments. El grup d’alumnes d’El Viver també farà dues visites a l’hort comunitari de Mas Duran, on se’ls explicarà el projecte i també faran una introducció a l’agricultura ecològica, a identificar les plantacions, a l’alimentació saludable i al treball hortícola.

Darrera actualització: 24.02.2022 | 09:36