Són joves de tercer de l’ESO, dels grups de diversificació curricular, dels instituts Montserrat Miró, La Ribera, La Ferreria i l’Institut escola El Viver.
L’alumnat de tercer d’ESO de diversificació curricular que provenen dels instituts La Ribera, La Ferreria, Montserrat Miró i l’Institut escola El Viver participa aquest trimestre a un taller de cuina, en el marc del Dispositiu Local de Transició Escola Treball (DILTET). Hi prenen part 44 joves i en funció dels grups, fan entre 10 i 13 sessions, de dues hores.
En aquest taller, l’alumnat rep nocions d’eines bàsiques de cuina i a cada classe, aprèn a cuinar un plat diferent (primer, segon i postres). A més, els joves faran una formació sobre manipulació d’aliments. El grup d’alumnes d’El Viver també farà dues visites a l’hort comunitari de Mas Duran, on se’ls explicarà el projecte i també faran una introducció a l’agricultura ecològica, a identificar les plantacions, a l’alimentació saludable i al treball hortícola.