Un total de 36 alumnes del programa DILTET participa al curs de cuina

Divendres, 7 de maig de 2021

Receptes variades i saludables, manipulació d’aliments i una visita a l’hort comunitari formen part del programa.

Alumnat de diversificació de l'institut La Ferreria visita l'hort comunitari de Mas Duran

 

Un total de 36 alumnes participa al curs de cuina que s’emmarca en el Dispositiu Local de Transició Escola Treball (DILTET) del curs 2020-2021, que va començar després de les vacances de Setmana Santa i acarà al juny. En concret, es tracta de l’alumnat del grup de diversificació, de tercer d’ESO dels instituts La Ferreria, La Ribera i Montserrat Miró i de quart d’ESO de La Salle.

Durant el curs, que es fa a la Casa de la Mina, l’alumnat està aprenent a fer receptes de cuina variades i saludables i també farà un taller de manipulació d’aliments. L’alumnat de La Ferreria, a més, va participar en un taller d’horticultura, de dues sessions, que es va dur a terme a l’hort comunitari de Mas Duran, durant el qual van conèixer al detall els productes de temporada.

Darrera actualització: 10.05.2021 | 09:57