Un total de 36 alumnes del programa DILTET participa al curs de cuina
Receptes variades i saludables, manipulació d’aliments i una visita a l’hort comunitari formen part del programa.
Un total de 36 alumnes participa al curs de cuina que s’emmarca en el Dispositiu Local de Transició Escola Treball (DILTET) del curs 2020-2021, que va començar després de les vacances de Setmana Santa i acarà al juny. En concret, es tracta de l’alumnat del grup de diversificació, de tercer d’ESO dels instituts La Ferreria, La Ribera i Montserrat Miró i de quart d’ESO de La Salle.
Durant el curs, que es fa a la Casa de la Mina, l’alumnat està aprenent a fer receptes de cuina variades i saludables i també farà un taller de manipulació d’aliments. L’alumnat de La Ferreria, a més, va participar en un taller d’horticultura, de dues sessions, que es va dur a terme a l’hort comunitari de Mas Duran, durant el qual van conèixer al detall els productes de temporada.