La II Jornada Gastronòmica esdevindrà un aparador de la varietat d'establiments de restauració que hi ha a Montcada i Reixac

Divendres, 3 d’octubre de 2014

Tot a punt per a la II Jornada Gastronòmica de Montcada i Reixac, organitzada per l'associació Gastronomia Reixac, en col·laboració amb l'Ajuntament, que tindrà lloc aquest cap de setmana (4 i 5 d'octubre) al carrer Guadiana. Cinc restaurants de la ciutat oferiran plats especials per a la jornada. De de 12 a 15h, hi haurà l'aperitiu, amb tapes al preu d'un euro elaborades per a l'ocasió, com pasta fresca a les nou salses, gyoza de verdura amb cua de bou o bombes crocant amb sopa de maduixa, calamars arrebossats i patates braves amb salses especials, entre d'altres. El dia 4, de 20 a 23h, cinc establiments presentaran els seus menús més especials, com bacallà confitat amb tomàquet i patata, espatlla de xai farcida de botifarra de perol o mousse de festucs, entre d'altres propostes. També hi haurà servei de pa, amb diferents gustos com d'olives negres, nous i panses, cervesa negra, entre d'altres, i pa sense gluten. Pel que fa al vi, s'oferirà una àmplia varietat de denominacions d'origen.

Les tapes i les begudes costaran un euro; la copa de vi, 2 euros; el cafè, 1 euros; el pa, 0,50 cèntims, i els plats de la nit, 4 euros. També hi ha la possibilitat de comprar una ampolla de vi (9 euros) o de cava (8 euros) senceres i no es pot reservar taula. A banda d'ampliar l'espai de tapes a dues jornades, enguany s'ha creat una zona de bar amb refrescos i s'ha ampliat la zona de càtering. La previsió de l'organització és servir 6.000 tapes i 2.000 plats al menú de nit.

La Mostra també inclou propostes per als més petits, que seran el dia 4, de 17 a 19h. Hi haurà berenar saludable, al preu d'un euro, que inclourà pa amb xocolata i un batut de fruita fresca. També hi haurà berenar per a persones celíaques i batuts sense lactosa. A més es farà un taller de decoració de Mikados amb xocolata i el grup 'La Paradeta de la Senyora Carmeta' organitzarà un espectacle interactiu amb la canalla per promoure el consum de fruita.

Darrera actualització: 5.06.2018 | 13:44