Jornada. Noves varietats de bràssiques. Aptituds agronòmiques i culinàries

Dissabte, 12 de febrer de 2022 a les 11:00h

Demostració i tast de plats cuinats amb aquestes hortalisses.

Tot i la gran diversitat de la família de les bràssiques, aquesta sol ser infrautilitzada, doncs el cultiu es limita a pocs tipus varietals. En aquesta jornada s’exposaran 20 varietats de bràssiques, tradicionals i millorades, seleccionades per les seves aptituds agronòmiques i culinàries. Els participants podran veure de primera mà les varietats, valorar-ne l’adaptació a les condicions del Vallès i descubrir noves preparacions culinàries a partir de les quals incorporar aquestes noves varietats al consum habitual.
Projecte finançat a través de l’operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020.

A través de RuralCat: Inscripcions. Places limitades
Per a més informació: Fundació Miquel Agustí (Sr. Ernest Aymerich) ernestaymerich@fundaciomiquelagusti.cat.

Consorci de Gallecs

Masia Can Jornet Xic - 08104 Mollet del Vallès - Barcelona
Telèfon: 93 544 53 9
Adreça electrònica: info@espairuralgallecs.cat
Lloc web: www.espairuralgallecs.cat/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 10.02.2022 | 10:54