Consolidació del II Tast de Vins de Montcada i Reixac
La bona acollida que ha tingut el II Tast de Vins de Montcada i Reixac, celebrat ahir diumenge, ha consolidat aquesta activitat com a iniciativa per promocionar la restauració local. L'organització ha anat a càrrec dels restaurants Sant Lluc, Montcata Vins i El Rebost de l'Àpat, amb la col·laboració de l'Ajuntament a través de la regidoria de Comerç.
L'activitat es va encetar a les 11 hores a la Casa de la Vila (C/ Major, 32) amb dos cursos d'iniciació al tast de vins a càrrec de dos sumeliers especialitzats, que va reunir una quarantena de participants. Paral·lelament, unes 600 persones van prendre part en el tast de vins dut a terme a la plaça de l'Església, que va incloure cinc degustacions (vi o cava i un plat d'embotits ibèrics), prèvia compra d'un tiquet de 8 euros. Hi va haver també una zona dedicada a la venda, on una vintena d'expositors van oferir 60 denominacions d'origen diferents de vins i on un seguit d'especialistes van explicar als assistents les característiques dels seus productes.
Van assistir a l'acte representants de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, encapçalats per l'alcalde, César Arrizabalaga, i la regidora de Comerç, Antònia Bofill, i a nivell comarcal, la presidenta del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, Olga Olivé. Bofill ha destacat que "la gent està animada a tornar-hi a participar de cara a l'any vinent. Hi va haver molta participació i l'ambient era positiu: s'anava a tastar vins, a comprar-ne i a visitar la mostra amb esperit de curiositat i constructiu dins d'un ambient familiar".