Suport municipal a les accions per mantenir el cicle de documentació sanitària a la Ferreria

Dijous, 1 de març de 2018 a les 00:00

L'alumnat del centre portarà la campanya reivindicativa aquest divendres, 2 de març, a la Fira de la Formació Professional que tindrà lloc a Sabadell.

L'Ajuntament de Montcada i Reixac dóna suport a l'acció que durà a terme aquest divendres, 2 de març, l'alumnat de l'institut La Ferreria a la Fira de la Formació Professional de Sabadell. El centre ha estat convidat per presentar el cicle formatiu de grau superior de documentació sanitària, precisament, els estudis que la Generalitat vol traslladar a un institut de Terrassa, el que ha provocat el rebuig i la protesta de la comunitat educativa i el consistori de Montcada i Reixac. L'alumnat del cicle vol aprofitar la seva presència a la Fira, que tindrà lloc al recinte Fira Sabadell, per recollir signatures en contra del trasllat. Hi assistirà la regidora d'Educació, Infància i Joventut, Jessica Segovia.

L'alumnat i l'Ajuntament van convocar ahir dimecres, 28 de febrer, una concentració davant la Casa de la Vila per manifestar-se a favor de la continuïtat del cicle a Montcada i Reixac i per preparar accions reivindicatives. Durant la trobada, Segovia va exposar els arguments de la comunitat educativa per defensar el manteniment de l’oferta al centre local. L’edil va criticar el Departament, al qual va retreure que no estan mostrant amb claredat els motius de la decisió. 'Ens van dir que el trasllat respon a la necessitat d’equilibrar l’oferta pública al territori i que no tenen pressupost per obrir cicles de nova creació i ara ens acabem d’assabentar que a Sabadell en posaran en marxa dos de nous', va dir Segovia.

Darrera actualització: 01.03.2018 | 14:25