Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació

Ofertes de treball
Regularment es publiquen les ofertes laborals que les empreses ubicades al municipi fan arribar al servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montcada i Reixac. Aquesta informació s'actualitza setmanalment i també apareix publicada al facebook de l'Ajuntament de Montcada i Reixac i al del servei de Promoció Econòmica.
És imprescindible estar inscrit prèviament a la borsa de treball del Servei de Promoció Econòmica.
A més, l'oferta també apareix publicada cada quinzena a les pàgines de La Veu en versió paper.

Borsa de treball
Per poder apuntar-te les ofertes laborals del Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Montcada i Reixac és imprescindible estar inscrit prèviament al servei com a usuari. També pots accedir a les ofertes si ets usuari de la xarxa Xaloc a través d'altres serveis local d'ocupació d'altres ajuntaments.

Si no estàs inscrit/a demana'ns cita per inscriure't:
Correu electrònic: promocioeconomica@montcada.org
Per internet amb el formulari de contacte: https://www.montcada.cat/serveis-i-tramits/1439-cita-previa-spe.html
Telèfon: 93 564 85 05
Oficines: Alt de Sant Pere, 73, Montcada i Reixac
Horari de 9 a 14 h
Si ja estàs inscrit a Promoció Econòmica i Ocupació:
Introdueix el codi de l'oferta en la xarxa xaloc (http://www.diba.cat/slo/filtre.asp?ser_id=1000070) i apunta't. La teva candidatura arribarà a l'empresa ofertant.

A través de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona, el Servei de Promoció Econòmica i Ocupació gestiona les ofertes que les empreses de Montcada i Reixac activen.

A la xarxa Xaloc pots trobar ofertes de treball de 165 Serveis Locals d'Ocupació de la provincia de Barcelona.
Accedeix aquí: http://www.diba.cat/slo/

Si esteu registrats al Servei de Promoció Econòmica i Ocupació podeu demanar cita amb un orientador/a per revisar el vostre currículum vitae amb la finalitat d'augmentar les vostres possibilitats de trobar feina.
Per demanar hora podeu enviar un e-mail a promocioeconomica@montcada.org explicant la vostra necessitat.

Modificació de dades laborals
El Servei de Promoció Econòmica i Ocupació revisa presencialment les modificacions de currículum vitae dels nostres candidats quan es tracta de noves formacions i/o experiències laborals.
Sobre les dades que no s'han d'acreditar podeu demanar modificació a través del mail promocioeconomica@montcada.org, afegint Modificació Dades en el camp de l'assumpte i explicant el canvi que voleu introduir a la vostra fitxa.

Plans Locals d'Ocupació
Els principals objectius que persegueixen els plans locals d'ocupació són pal·liar la situació d'atur als municipis i millorar l'ocupabilitat de les persones.
Els plans poden estar subvencionats per diferents administracions: ajuntaments, diputacions, entitats metropolitanes o d'altres.
Cada pla compta amb els seus propis requisits per participar, que es són públics, depenent de l'objectiu social a cobrir i les tasques a desenvolupar, però la situació sòcio-econòmica dels treballador és sempre primordial en la selecció dels treballadors dins de la especificació de cada pla.
Tot i la importància de la situació econòmica dels candidats i les càrregues familiars, com a criteri de tria, també es tenen en compte altres qüestions com la formació i l'experiència.
La documentació a presentar també canvia depenent del pla d'ocupació.

Veure últims plans d'ocupació

Carrer Alt de Sant Pere, 73 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 935 648 505
Correu electrònic: promocioeconomica@montcada.org
Horari:  
De dilluns a divendres, de 8 a 14 h
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 11.01.2018 | 07:07