El consistori es reuneix amb el delegat del Govern a Barcelona

Dimecres, 17 d'octubre de 2018 a les 00:00

Aquesta tarda el delegat del Govern de la Generalitat a Barcleona, Juli Fernández, s'ha reunit amb una delegació municipal encapçalada per l'alcaldessa, Laura Campos.

Durant la trobada, els representants del consistori han traslladat a Fernández algunes de les reivindicacions locals amb les quals té competència la Generalitat de Catalunya, com la construcció del nou institut Montserrat Miró, a Montcada Nova, i la residència per a la gent gran Les vinyes, a Mas Rampinyo.  

El delegat s'ha compromés a treballar perquè aquests prioritats locals puguin avançar i a traslladar les reclamacions municipals als departaments corresponents de la Generalitat. Després de la reunió i de signar en el llibre d’honor del municipi, els regidors han acompanyat al representant de la Generalitat a vistar els passos a nivell i la Cruïlla del Soterrament, on s'ha entrevistat amb tres membres de la Plataforma Tracte Just Soterrament Total. El consistori i la plataforma veïnal han traslladat a Fernández la reivindicació històrica del soterrament de la R2 al seu pas pel municipi. El grup després s'ha desplaçat fins a l’institut Montserrat Miró, on ha estat rebut per l’equip directiu del centre i ha visitat les instal·lacions.

Darrera actualització: 17.10.2018 | 19:16