Els ascensors que connecten el pas soterrani de l’R3 a Mas Rampinyo entraran en funcionament la setmana vinent

Dijous, 28 de febrer de 2019 a les 16:00

L’alcaldessa, Laura Campos, i el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez, han comprovat l’estat de les obres i han agraït la feina feta als operaris i als responsables d’AMB.

La millora del pas sota la línia R3 i la instal·lació de dos ascensors que faciliten la connectivitat entre l’avinguda Catalunya i la cruïlla de la carretera de Ripollet i el carrer Tagamanent, al barri de Mas Rampinyo, encara aquests dies els últims detalls. Aquest dijous 28 de febrer, membres de l'equip de govern han visitat la zona i han parlat amb tècnics de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, que els han assegurat que els ascensors entraran en funcionament, molt probablement, la setmana vinent. Tot i així, la instal·lació d’una malla de revestiment a l’exterior dels ascensors –prevista per finals del mes de març– podria interrompre puntualment el servei durant aquells dies.

Pel que fa a la circulació de vehicles del carrer Aragó, l’Ajuntament ha demanat als responsables d’AMB que habilitin novament el pas fins que comenci la instal·lació de l’enreixat; una construcció que interrompirà un altre cop el trànsit del carrer durant l’última setmana de març.

La construcció dels ascensors va començar al juliol de 2018 i suposa una millora en la connectivitat del barri, a més d’un ajut substancial per a les persones amb problemes de mobilitat, que van en cadira de rodes, amb carros de la compra o amb cotxes infantils.

Darrera actualització: 28.02.2019 | 15:21