Medi Ambient organitza tallers infantils sobre reciclatge

Dilluns, 20 de novembre de 2017 a les 00:00

L’Ajuntament s’adhereix a la IX Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb activitats de promoció del reciclatge adreçades als més petits.

En el marc de la segona edició del cicle ‘A la tardor, parlem de residus’, la Regidoria de Medi Ambient organitza activitats per al públic infantil, amb l’objectiu de sensibilitzar-lo sobre la prevenció de residus. El 30 de novembre hi haurà una activitat, oberta a tothom, sobre reciclatge creatiu, al Centre Cívic Can Cuiàs (Geranis, sn), a les 18 h. El taller consistirà a transformar un residu en un accessori útil, com ara una joguina, un moneder o una bossa de mà, tot fet amb materials de deixalles domèstiques.

La sessió pretén que els infants aprenguin que alguns elements poden tenir un altre ús, potenciar la seva creativitat i imaginació i promoure una actitud respectuosa envers la natura i l’entorn. El taller té el suport de la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements (XIC) de Can Cuiàs. D’altra banda, els centres oberts de la Ribera i de Can Sant Joan acolliran tallers sobre residus, els dies 22 i 23 de novembre i 5 de desembre, concretament sobre elaboració de sabó i de caixes-niu per a ocells.

Darrera actualització: 23.11.2017 | 08:09