L'Obra Social "la Caixa" organitza activitats al Casal de la Mina

Dilluns, 7 de maig de 2018 a les 00:00

L'ens i l'Ajuntament de Montcada i Reixac han signat un conveni de col·laboració per tal d'oferir aquest programa.

L'Ajuntament de Montcada i Reixac i l'Obra Social "la Caixa" han signat un conveni de col·laboració per tal que la fundació desenvolupi activitats al Casal de la Gent Gran Casa de la Mina, adreçades a impulsar un estil de vida activa, el benestar d'aquest sector de població i prevenir situacions de risc. L'Obra Social "la Caixa" ofereix diferents activitats, tallers i projectes que fomenten l'autonomia de les persones grans i es divideixen en quatre blocs temàtics.

D'una banda, hi ha les activitats de promoció de la salut, que contribueixen a la prevenció i a l'adquisició d'hàbits per envellir de forma satisfactòria. En un segon bloc hi ha les propostes adreçades a desenvolupar les capacitats personals, la presa de decisions i l'autonomia. En tercer lloc hi ha tot un seguit d'accions sobre noves tecnologies, xarxes socials i entorns 2. 0. Finalment, hi un bloc dedicat a la participació social i el voluntariat.

La primera activitat que s'ha posat en marxa a la Mina en el marc d'aquest conveni és 'Entrena', un taller que pretén promocionar l'envelliment saludable, que impulsa l'autonomia funcional i l'activitat física. També és un espai de reflexió sobre com millorar o canviar hàbits de la vida quotidiana relacionats amb l'exercici físic, la gestió del dolor, l'alimentació o la prevenció de caigudes. Pròximament es posaran en marxa activitats d'iniciació a la informàtica i les noves tecnologies.

Darrera actualització: 07.05.2018 | 14:43