Torna el cicle de cinema infantil en català

Dilluns, 20 de novembre de 2017 a les 11:00

Cinema Infantil en Català (CINC) torna el pròxim mes de desembre als Cinemes Montcada (Centre Comercial El Punt).

Es tracta d’una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística que pretén fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en llengua catalana.

A Montcada i Reixac, ja s’han programat dos CINC anteriorment, un al desembre de l’any passat i l’altre al juliol d’enguany, amb un total de 240 assistents (97 durant la primera edició i 143, durant la segona). El Servei Local de Català, que pertany al Consorci per a la Normalització Lingüística, és qui coordina el cicle, amb el suport de l’Ajuntament i de Cinemes Montcada.

El III Cicle de Cinema Infantil en Català constarà de quatre pel·lícules infantils doblades al català, que es podran veure durant quatre divendres de desembre, a les 18.30 h, per un preu de 4,5 euros per entrada. Els títols són els següents: ‘Cars 3’ (1 de desembre), ‘Tadeu Jones 2. El secret del rei Mides’ (dia 15), ‘Gru 3, el meu dolent preferit’ (dia 22) i ‘Operació cacauet 2. Missió: salvar el parc’ (29 de desembre). Durant aquesta tardor s’estan programant cicles de cinema infantil en català a 54 sales de tot Catalunya.

D’altra banda, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, l’Ajuntament ha programat el 21 de novembre una sessió en horari escolar per veure el film ‘Vaiana’. El consistori subvenciona una part de l’entrada d’aquest passi, adreçat només als centres educatius.

Darrera actualització: 20.11.2017 | 14:07