Festa per donar veu i protagonisme als nens i nenes

Dimarts, 21 de novembre de 2017 a les 00:00

La celebració amb motiu del Dia dels Drets dels Infants, organitzada per l’Ajuntament, es va celebrar ahir dilluns, 20 de novembre, amb molt d’èxit.

L’acte es feia coincidint amb el dia oficial de l’efemèride i va consistir en una cercavila musical pel carrer Major fins a la plaça de l’Església, una xocolatada, un espectacle de màgia a càrrec de Sermagus i la presentació dels membres del Consell d’Infants del curs 2017-2018. Precisament, van ser els integrants d’aquest ens i els de l’any passat els encarregats de presentar a la ciutadania els 10 drets dels infants.

Avui és una data especial perquè celebrem els avenços que hem aconseguit en matèria de protecció a la infància, però també de reivindicació, perquè encara hi ha nens i nenes desafavorits i s’ha de treballar per aconseguir que tinguin un futur millor’, va dir l’alcaldessa, Laura Campos. L’edil va felicitar els membres del Consell d’Infants i els va donar les gràcies ‘per la vostra implicació, defenseu les vostres idees dins del Consell, us volem escoltar i atendre les vostres peticions’.

Les biblioteques de Montcada i Reixac van col·laborar amb la festa amb l’habilitació de l’espai ‘Aventura’t amb la lectura entorn als drets dels infants’. La festa dels drets dels infants forma part del cicle sobre drets humans, refugi i migració que promou l’Ajuntament i que s’allargarà fins al febrer.

Darrera actualització: 21.11.2017 | 12:47