El Rebost d'aliments s'inaugura aquest dissabte

Dimecres, 21 de febrer de 2018 a les 00:00

El Rebost d'aliments, el nou magatzem d'aliments de Càritas Montcada, ubicat al carrer Alacant, 11, s'inaugurarà aquest dissabte 24 de febrer, a les 12h.

L'acte comptarà amb l'assistència i els parlaments de l'alcaldessa, Laura Campos, el vicari episcopal de la diòcesi de Terrassa, Juan Carlos Montserrat, i el president de Càritas Montcada, el mossèn Jaume Casas.

El Rebost d'aliments s'ha traslladat de l'antiga nau, ubicada al costat del cementiri municipal, a un equipament de titularitat municipal al Pla d'en Coll. El consistori ha cedit l'espai i la Fundació Mossèn Josep Espinasa ha estat l'encarregada de finançar la remodelació del local amb una aportació de 260.000 euros. L’equipament, al qual s’accedeix per la plaça Joan Fuster, disposa d’una superfície d’uns 400 m2, destinats al magatzem i  altres espais com la zona de recepció i la de classificació dels aliments, entre d’altres. El nou espai permetrà emmagatzemar i lliurar aliments frescos, ja que el local disposa d’una cambra frigorífica. El departament municipal d’Urbanisme va redactar el projecte d’obres, que ha executat l’empresa Maheco.

 

Darrera actualització: 21.02.2018 | 14:13