L'Ajuntament impulsa la creació d'un grup de compra agregada d'energia

Dilluns, 27 de novembre de 2017 a les 00:00

L’Ajuntament ha convocat a empreses, botigues locals i associacions de comerciants a una reunió per crear un grup de compra agregada d'energia.

L'objectiu és aconseguir el millor preu d’energia i fer-ho amb energia verda. La trobada tindrà lloc el dijous, 14 de desembre, a les 13.45h, a la Casa de la Vila. Aquest procés de creació, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, respon a la voluntat del consistori de millorar la competitivitat del teixit productiu atenent a les necessitats i demandes expressades per empreses i establiments comercials de la ciutat i, a la vegada, afrontar el constant encariment del preu de l’energia promovent la constitució d’un grup de compra agregada d’energia.

El president de l'Àrea Econòmica, Óscar Gil, ha afirmat que "amb aquest grup de compra es pretén disminuir els costos energètics reduint el preu de l’energia consumida perquè la seva compra es fa al millor preu en subhasta" i ha afegit que "a més, amb l'adquisició d’energia renovable certificada complirem amb la directiva europea per la reducció d’emissions de CO2".

Durant la sessió, els assistents rebran informació del procés de constitució del grup i del funcionament de les subhastes de compra d’energia. Les empreses i botigues interessades a assistir a la reunió poden confirmar ja la seva assistència a Promoció Econòmic i Ocupació, al correu tec_empresa3@montcada.org o al telèfon 935 648 505.

Darrera actualització: 27.11.2017 | 14:12