Ajuntament de Montcada i Reixac

Constituïda la comissió de seguiment del projecte guanyador dels pressupostos participatius

11/07/2017  

El grup motor dels pressupostos participatius 2017, format per tècnics del consistori i portaveus dels grups municipals, s'ha ampliat amb la incorporació de dos representants del projecte més votat en el procés participatiu que ha fet l'Ajuntament per tal que la ciutadania decidís a què es destinaria una partida d'inversions de 250.000 euros. En aquest procés, en el qual han participat 826 persones, el projecte més votat ha estat la construcció d'unes pistes i d'un espai polivalent al voltant del recinte pavelló Miquel Poblet. La idea guanyadora ha estat el resultat de dues propostes molt similars que es van agrupar en una sola.

L'objectiu de la comissió de seguiment, que s'ha reunit aquest matí a l'Ajuntament, ha estat fixar el procés de planificació i execució del projecte guanyador. El president de l'Àrea Econòmica, Óscar Gil, ha explicat als assistents a la reunió que "el primer pas més immediat és fer una modificació de crèdit al Ple de juliol per crear una partida nova als Pressupostos Municipals". El regidor ha avançat les fases per les quals passarà el projecte com l'encàrrec de la redacció del projecte, la licitació i l'adjudicació de l'obra. "L'objectiu és que abans que acabi l'any el projecte estigui aprovat", ha afirmat l'edil.

Per la seva banda el president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez, ha explicat que "un cop s'adjudiqui la redacció del projecte, la comissió de seguiment i els dos representants dels dos projectes fusionats es reuniran amb els arquitectes encarregats d'elaborar el document per tal de definir i fixar els detalls de l'actuació".
1291 visites

imprimir
Ajuntament de Montcada i Reixac | Av. de la Unitat, 6 | 08110
Tel. 935 726 474 | oac@montcada.org