Ajuntament de Montcada i Reixac

'Montcada i Reixac desapareguda' recull imatges inèdites del municipi

20/04/2017  

L'Auditori Municipal va acollir ahir la presentació del llibre 'Montcada i Reixac desapareguda' de l'historiador Jaume Alcázar. La publicació, que recull en 160 fotografies el passat del municipi des de final del segle XIX fins a mitjan del XX, mostra imatges que no es van publicar al llibre 'L'Abans' (2009) i d'altres noves que han estat localitzades posteriorment. Aquesta publicació forma part de la de la col·lecció 'Catalunya desapareguda' de l'Editorial Efadós.

A la presentació va assistir l'alcaldessa, Laura Campos, la regidora de Cultura i Patrimoni, Mónica Martínez, i l'autor del llibre. En les parlaments, Jaume Alcázar va definir el recull fotogràfic com "un llibre per tancar els ulls i somiar". Per la seva banda, l'alcaldessa va felicitar a l'historiador montcadenc per la feina realitzada i va convidar als assistents a "conèixer el passat del municipi per entendre el nostre present".

El llibre 'Montcada i Reixac desapareguda', que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, es pot adquirir a les llibreries del municipi a un preu de 22 euros.
1041 visites

imprimir
Ajuntament de Montcada i Reixac | Av. de la Unitat, 6 | 08110
Tel. 935 726 474 | oac@montcada.org