Ajuntament de Montcada i Reixac

Comenša el termini per presentar propostes sobre com invertir 250.000 euros mitjanšant un procÚs participatiu

19/04/2017  

Els ve´ns i ve´nes de Montcada i Reixac tenen l'oportunitat de decidir com invertir 250.000 euros del pressupost municipal 2017. L'Ajuntament inicia el procÚs participatiu per tal de concretar aquests diners en una o diverses actuacions, decidides per la ciutadania. El procÚs de presentaciˇ de propostes arrenca el pr˛xim dimarts, 25 d'abril, i s'allargarÓ fins al 9 de maig. Hi poden presentar projectes les persones majors de 16 anys empadronades la ciutat (com a mÝnim, un mes abans de l'inici del procÚs) o bÚ, persones que no visquin a Montcada i Reixac per˛ hi tinguin alguna relaciˇ amb el municipi, com industrials i/o comerciants.

La presentaciˇ de les propostes es podrÓ tramitar per Internet o bÚ, de forma presencial. Per fer-ho online, s'ha creat la plataforma Montcada Participa (participa.montcada.cat) i un aplicatiu per a telŔfons m˛bils, per a Android i IOS. Les persones interessades s'hi ha de registrar, aportant el nom i cognoms, DNI i una adreša de correu electr˛nic. Cada persona pot presentar mÚs d'un projecte, que hauran de ser concrets, viables des del punt de vista tŔcnic, legal, urbanÝstic i econ˛mic i ha de ser de competŔncia municipal. Si s'opta per la via presencial, els projectes es poden lliurar a l'Ajuntament (Avinguda de la Unitat, 6), la Casa de la Vila (Major, 32), el Centre CÝvic Can CuiÓs (Geranis, sn), el Centre CÝvic La Ribera (Llevant, 10), el Centre CÝvic l'Alzina (N˙ria, 73), Casal de la Mina (Parc de les AigŘes) i el Kursaal (Masia, 39), aportant les mateixes dades que a la forma virtual.

Del 10 de maig al 9 de juny, els tŔcnics municipals validaran les propostes, per tal de comprovar si s'ajusten als criteris, i del 12 al 27 de juny, la ciutadania votarÓ els projectes presentats i validats. La votaciˇ es farÓ telemÓticament, mitjanšant el web municipal o l'aplicatiu per a m˛bil, i tambÚ de forma presencial als equipaments esmentats. Hi podran votar nomÚs les persones majors de 16 anys empadronades al municipi. Tota la informaciˇ, a participa.montcada.cat.
967 visites

imprimir
Ajuntament de Montcada i Reixac | Av. de la Unitat, 6 | 08110
Tel. 935 726 474 | oac@montcada.org