Ajuntament de Montcada i Reixac

Alberto San Juan i José Corbacho actuaran a Montcada i Reixac en el segon trimestre de programació professional als espais escènics

14/03/2017  

La programació d'espectacles per al segon trimestre de la temporada, que coordina la Regidoria de Cultura i Patrimoni, tindrà com a actuacions destacades els monòlegs dels coneguts actors José Corbacho i Alberto San Juan. Corbacho actuarà el 22 d'abril (22 h) al Teatre Municipal (Tarragona, 32), amb 'Corbacho 5.0', que retrata amb humor com afecten els noves tecnologies a les nostres vides. En un registre més seriós però amb to irònic, Alberto San Juan interpretarà el 13 de maig al Teatre Municipal (22 h) 'Autorretrato de un joven capitalista español', una barreja de confessió personal i de teatre documental.

Altres propostes dins la programació són 'Trencadís de lletres', amb Pep Cruz, l'1 d'abril (22 h), a l'Auditori Municipal (plaça de l'Església, 12); el muntatge de dansa urbana 'Brincabros', a càrrec del grup Brincadeira, l'1 de maig, al Teatre Municipal (19 h), en el marc de la Festa Major de Mas Rampinyo. També s'ha programat dues obres per al públic familiar, ambdues al Kursaal (Masia, 39); 'El viatge de l'Unicorn', el dia 2 d'abril (12 h) i 'Aquarel·la', el 7 de maig. Les entrades per a tots els espectacles ja són a la venda i es poden comprar a www.mirteatres.cat o bé, a l'Auditori Municipal. Tota la programació també es pot consultar a www.montcada.cat.
3141 visites

imprimir
Ajuntament de Montcada i Reixac | Av. de la Unitat, 6 | 08110
Tel. 935 726 474 | oac@montcada.org