'Treball als barris' per impulsar la Muntanyeta de Can Sant Joan

Dimarts, 19 de desembre de 2017 a les 02:00

L'Ajuntament ha rebut una subvenció de 81.738 euros per tal de contractar personal per donar impuls al Pla Integral del sector.

Els diners provenen del programa 'Treball als barris', que la Generalitat atorga per a contractacions per pla d'ocupació a aquells municipis beneficiaris de la Llei de barris. Amb la subvenció es contractarà un total de sis persones.

D'una banda, un de les línies de les contractacions s'adreça a millorar i rehabilitar l'Hotel d'Entitats (carrer Viver), un espai que acull els serveis municipals Mentrestant, Centre Obert Can Sant Joan i la Muntanyeta Viu i és la seu d'algunes associacions de la ciutat. L'edifici pateix força deficiències i per tal d'arranjar els lavabos, pintar i d'altres tasques es contractarà 2 persones com a peó i altres 2, com a oficials. Les contractacions seran a jornada completa, per sis mesos i s'ha contractat persones de la mateixa Muntanyeta, que hi havia en borses d'anteriors convocatòries de plans d'ocupació. S'incorporaran a la feina a final de mes.

Altres dues persones treballaran per fomentar el lleure a Can Sant Joan, amb perfil d'educador/a i s'hi incorporaran a la primavera. Tindran una jornada parcial de sis mesos i la seva funció serà dinamitzar el pati obert de l'escola El Viver amb un programa d'activitats lúdiques.

Darrera actualització: 19.12.2017 | 12:16