Sentència judicial favorable per al consistori en el conveni del carrer Bonavista

Dimecres, 9 de maig de 2018 a les 00:00

El Jutjat del contenciós administratiu número 6 ha declarat inadmissible el recurs presentat el juliol de 2015 pels propietaris del solar del carrer Bonavista contra l'Ajuntament de Montcada i Reixac.

La propietat reclama al consistori des de l'any 2008 una quantitat de 3.753.000 euros, a més dels interessos generats, per l'incompliment d'un conveni urbanístic signat l'any 2005 pels drets d'edificació d'una parcel·la, ubicada a la zona d'aparcament entre el carrer Bonavista i l'avinguda de la Ribera, on s'instal·len cada dimecres les parades de fruita.

L'Ajuntament de Montcada i Reixac l'any 2009 va voler anul·lar aquest conveni, en considerar-lo lesiu per als interessos municipals, demanda que el jutjat contenciós no va admetre a tràmit. El consistori ha intentat negociar econòmicament el conveni amb els propietaris però no s'ha arribat a cap acord econòmic. El president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez, ha afirmat que "tot i que aquesta sentència no és ferma i no resol el deute generat pel conveni del 2005, estem contets que per fi el consistori guanyi una sentència en aquest conflicte" i ha afegit que "seguirem defensant els interessos de l'Ajuntament, que són els de tota la ciutadania".

 

 

Darrera actualització: 09.05.2018 | 11:27