Presentació del projecte de millora de la competitivitat empresarial

Dijous, 13 de setembre de 2018 a les 00:00

L'acte l'organitza la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació el pròxim 26 de setembre a l'Hotel Ciutat de Montcada i les inscripcions ja són en marxa.

La Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Montcada i Reixac organitza el 26 de setembre un acte per presentar a les empreses del municipi el projecte de millora de la competitivitat empresarial mitjançant els programes INCOMIR (sisena edició), TICMiR i TANDEMiR (ambdós, en tercera edició). La trobada tindrà lloc a l'Hotel Sercotel Ciutat de Montcada (Verdi, 12), a les 9.30 h, i és oberta al teixit empresarial de la ciutat. INCOMIR I TICMiR ofereixen assessorament individualitzat totalment gratuït a empreses locals en matèria d'innovació i competitivitat, mentre que TANDEMiR fomenta la cooperació entre empreses del mateix municipi.

Durant les sessions que dura el programa, el personal tècnic ajuden les empreses a definir accions concretes per tal d'arribar als objectius fixats, en matèria de facturació, marge de negoci, millora dels processos, motivació del personal, l'obertura de nous mercats, exportació o el nou model de comunicació en línia i la seva eficàcia, entre altres conceptes.

A la jornada de presentació es faran dues ponències, una sobre la nova llei de protecció de dades que han de complir empreses i establiments en base al nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD) que va entrar en vigor al maig d'aquest any. Els negocis han de dur a terme un procés d'adaptació dels seus procediments interns, així com la implementació de mesures de seguretat, per continuar operant d'acord amb la nova normativa.

L'altra ponència serà sobre la compra agregada d'energia i mecanismes d'estalvi de costos, que permet a les empreses ser més competitives. Aquesta conferència dona continuïtat al grup de compra agregada d'energia (gas i electricitat) creat al desembre del 2017 i s'exposaran els següents passos de consolidació del grup amb noves empreses i establiments comercials i el funcionament de la subhasta d'energia com a mecanisme de reducció de costos. Per a més informació, es pot enviar un correu electrònic a l'adreça promocioeconomica@montcada.org o trucar al 935 648 505.

Darrera actualització: 12.09.2018 | 13:41