La Brigada Municipal inicia la campanya anual de poda

Dilluns, 29 d'octubre de 2018 a les 12:00

Una de les activitats més destacades de l'acció d'enguany, per la seva complexitat, és la que s'està efectuant a l'avinguda de la Unitat.

La Brigada Municipal de Parcs i Jardins ha posat en marxa la campanya anual de poda i una de les accions destacades, per la seva complexitat, s'està realitzant a hores d'ara a l'avinguda de la Unitat. L'equip d'oficials arboristes hi estan duent a terme accions de poda de seguretat, mitjançant el mètode d'alçada. Es tracta de feines considerades d'alt risc, que requereixen d'una formació específica en esporga d'arbres de gran envergadura que presenten problemes d'estabilitat o fisiològics. Per tal de poder executar aquests treballs, l'Ajuntament ha llogat dues plataformes; una giratòria, de 18 metres d'alçada, i una altra de 12 metres. Els treballs a l'avinguda de la Unitat han consistit concretament en l'alineació d'oms d'uns 20 metres d'alçada, situats davant les vies de tren de l'R2. La tasca es complica per la presència de cables en tensió i la proximitat de la catenària.

Fa anys que el personal dedicat a Parcs i Jardins es forma i es recicla en matèria de tècniques de gestió d'arbrat. "Comptem amb una brigada professionalitzada i tecnificada, que assumeix els reptes d'una ciutat tan complexa com Montcada i Reixac", ha explicat el regidor responsable de Serveis Municipals, Jordi Sánchez.

Darrera actualització: 29.10.2018 | 13:04