Espai de suport entre dones a la Ribera

Dimecres, 6 de març de 2019 a les 00:00

El projecte pretén crear grups de suport mutu des d'una perspectiva de gènere i interculturalitat i hi haurà sessions cada quinze dies a partir del 12 de març, de 15 a 17 h.

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat posarà en marxa al Centre Cívic La Ribera (Llevant, 10) un nou projecte que té per objectiu cre­ar un espai de sororitat i suport mutu entre dones des d’una perspectiva de gènere i interculturali­tat. La iniciativa arrencarà el 12 de març, de 15 a 17 h, i s’adreça a tota les dones del municipi. Hi haurà servei de canguratge amb inscripció prèvia a l’Oficina d’Atenció a la Dona, situada a la Casa de la Vila (Major, 32: oficinadona@montcada.org). Les sessions seran quinzenals i estaran dinamitzades per una persona experta en la temàtica, que contribuirà a crear un espai de confiança, seguretat i com­plicitat entre les participants per compartir les seves experiències i l’aprenentatge des de la col·laboració.

Una altra de les fites a assumir serà prendre conscièn­cia dels mecanismes socials que permeten que les violències de gènere continuïn vigents a la so­cietat, guanyar habilitats per de­tectar els propis límits i posar-ne a altres persones i gestionar les pròpies emocions i transformar les experiències. L’objectiu del procés d’empoderament de les dones és que s’afavoreixi la seva llibertat, autonomia i el reconei­xement a la diversitat, establint xarxes de suport i cura entre les dones de la ciutat.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 14:20