Entitats lliuren material escolar a la campanya 'Regala il·lusions'

Dimecres, 13 de desembre de 2017 a les 12:00

Associacions han donat aquest dimecres, 13 de desembre, a l'Ajuntament material i aportacions econòmiques en el marc de la campanya solidària.

L'acte s'ha celebrat a l'Alcaldia i ha comptat amb la presència d'una representació de l'Ampa de l'escola Fedac, de l'Església Evangèlica Piedras Vivas, Esporfe, El teu refugi, Adimir i Montcada Solidària. "Cada any responeu d'una forma espectacular, moltes gràcies per contribuir a que els infants tinguin regals de Nadal", ha expressat l'alcaldessa, Laura Campos. La regidora responsable de Cooperació i Solidaritat, Mónica Martínez, ha manifestat que "hi ha campanyes que sense vosaltres no serien possibles". El material que aporten les associacions es farà servir cara 'Regala il·lusions' del 2018, ja que els lots per als infants de l'actual campanya ja estan gairebé preparats i a punt per lliurar-los al es famílies. En la tasca d'embolicar els regals han col·laborat alumnes de l'institut La Ferreria.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac organitza, per setè any consecutiu, la campanya ‘Regala il·lusions’, per tal que nens i nenes del municipi entre 0 i 12 anys d’entorns econòmicament vulnerables rebin regals per Nadal. La campanya l’organitza el consistori,  amb el suport de les entitats i botigues del municipi. La ciutadania i les entitats hi poden col·laborar amb la compra d’una pinça amb motius nadalencs que són a la venda, al preu d’1,5 euros.

La pinça solidària es pot adquirir a una vintena d’establiments de Montcada i Reixac. Els comerços adherits són la fleca Nancy, Forn Oliveras, Ca l’Estrelleta, Flors Laia, Floristeria Montse, Teixits Rotxe i l’agència de viatges B the Travel Brand, al centre; a Montcada Nova-Pla d’en Coll: Llibreria Cabraboc, Bar Sikbo (Montcada Aqua), cafeteria Tribbis, Forn Oliveras (carrer Lleida), L’Herbolari i Cuida’t; Llibreria Papers i la farmàcia Recasens, a Mas Rampinyo; a la Font Pudenta, Alimentació Susana i el bar del camp de futbol de la Ferreria; a Terra Nostra, la farmàcia Duran; a Can Cuiàs, el forn Monroy, i a Can Sant Joan, Merceria Sisquet i la botiga Marial. Tant els comerços com els col·lectius col·laboradors estan identificats amb un cartell de ‘Regala il·lusions’.

La campanya de joguines va començar al 2011 i des d’aleshores fins a l’actualitat, la mitjana de canalla que ha rebut joguines per Nadal mitjançant aquesta iniciativa és de 400 infants. Cada nen o nena rep regals adaptats a la seva edat i, a l’hora de triar-los, es té en compte que no es tracti de joguines sexistes o no violentes.

Darrera actualització: 13.12.2017 | 14:46