El Ple aprova una moció en suport de la vaga feminista per al 8 de març

Divendres, 23 de febrer de 2018 a les 00:00

El Ple de l'Ajuntament va aprovar ahir, dijous 22 de febrer, una moció en suport de la vaga feminista prevista el 8 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

La moció va ser presentada per l'equip de govern amb el suport del Consell Municipal de Dones i la Coordinadora de Personal del consistori. Segons el document aprovat, l’Ajuntament ha acordat seguir treballant pels drets de les dones en col·laboració amb les entitats de dones del municipi i per la prevenció de qualsevol tipus de discriminació cap a les dones i de l'assetjament sexual o per raó de sexe en qualsevol espai, fent especial incidència en l'àmbit laboral i els espais d'oci. El consistori també s'ha compromès a tenir la perspectiva de gènere com a eix central de les actuacions municipals i de les polítiques impulsades pel govern local i augmentar de recursos la Regidoria d’Igualtat. La moció aprovada també obliga a incorporar en tots els plecs de condicions particulars de l’Ajuntament la clàusula social relativa a l’obligació de presentar el Pla d’igualtat entre homes i dones.

Durant la seva intervenció, la regidora de Polítiques d’Igualtat, Jessica Segovia, va explicar que "cal donar suport a la vaga del 8 de març per donar visibilitat a les reivindicacions de les dones i trencar els privilegis d’una societat patriarcal, capitalista, racista i heteronormativa”.

Darrera actualització: 23.02.2018 | 14:39