El Casal d'Estiu de lleure inclourà millores

Dimecres, 27 de desembre de 2017 a les 00:00

El Ple de desembre va donar llum verda al plec i a la licitació per a la contractació del servei que organitza la Regidoria d'Educació, Infància i Joventut.

La regidora responsable del departament, Jessica Segovia, va explicar que enguany l'activitat es presenta amb millores. El preu de licitació ha pujat 10.000 euros respecte el 2017 –el preu de sortida actual és de 635.000 euros en total, per a dos anys, prorrogable a dos més–, el servei pot acollir 80 infants més (40 per cada quinzena) i el plec incorpora l'obligació de fer totes les sortides en autocar.

A nivell d'activitats, els infants entre P3 i P5 faran intercanvis entre centres i per a la canalla de quart a sisè, es valorarà que les empreses que opten al servei puguin aportar especialitzacions, com ara circ, música o art, entre d'altres. Els Casals inclouran 26 places per a infants amb necessitats educatives especials (13 per quinzena) i hi haurà una valoració tècnica per determinar si aquests infants necessiten o no servei de vetllador. "El nou plec actualitza la normativa de lleure, que és una persona monitora cada 10 infants, tot i que nosaltres ja estem treballant amb 1 persona per cada 8", va explicar la regidora el Ple, qui també va indicar que s'està treballant per tal de poder fer-ne la inscripció via telemàtica.

Darrera actualització: 27.12.2017 | 12:13