El parc de la Llacuna acollirà el primer correcan de Montcada i Reixac

Divendres, 15 de març de 2019 a les 10:00

Atenent una demanda de l'Ajuntament, l'AMB assumirà la creació d'un parc caní a la zona de Mas Duran que estarà disponible aquesta primavera.

La zona, de 2.000 m2, estarà tancada per tal que els animals puguin córrer en llibertat sense molestar la resta d’usuaris del parc i comptarà amb una font per a les mascotes. La previsió és que aquest nou espai es pugui obrir aquesta primavera.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona, ens que gestiona el parc de la Llacuna, serà l'encarregada de dur a terme el projecte. L’Ajuntament, per la seva banda, farà una campanya d’informació i civisme per garantir el bon ús del nou equipament per part dels usuaris i també per promoure la convivència entre les persones que, amb gos o sense, visiten el parc de la Llacuna i el Pla de Reixac.

Aquesta serà la primera instal·lació d’aquest tipus que es fa a Montcada i Reixac i l’objectiu del consistori és crear-ne més, en d’altres punts del municipi. De fet, la proposta d'obrir correcans a Montcada i Reixac estava inclosa als Pressupostos Participatius 2018-2019, però no la iniciativa no va comptar amb els vots suficients.

 

Darrera actualització: 15.03.2019 | 13:43