Finalitza la prova pilot del control semafòric de l'avinguda de la Ribera

Dimarts, 17 de juliol de 2018 a les 00:00

La prova pilot de vigilància viària que l'Ajuntament de Montcada i Reixac va posar en marxa a l'avinguda de la Ribera, a l'alçada de la passarel·la de La Salle, el passat mes de març ha finalitzat i les infraccions dels vehicles que es saltin el semàfor en posició vermella es tramitaran administrativament.

La sanció per aquesta infracció comporta una sanció de 200 euros i la retirada de 4 punts del permís de conduir. El consistori va instal·lar aquest sistema amb l'objectiu de millorar el trànsit i la seguretat ciutadana del municipi i, a la vegada, reduir el número de víctimes d'atropellament en àrees especialment perilloses per als vianants com interseccions, vies ràpides i zones properes a col·legis, zones d'oci infantil i centres de gent gran.

Aquest sistema de vigilància viària també permet detectar el pas de vehicles que estiguin relacionats amb fets delictius i emet avisos automàtics i instantanis a la policia, agilitzant la seva reacció. La càmera, dotada amb un sistema d'infrarojos que permet capturar les matrícules les 24 hores del dia, enregistra les imatges dels vehicles.

Darrera actualització: 17.07.2018 | 14:12