Cinema 'Call me by your name'

Dissabte, 28 d'abril de 2018 a les 19.00 h

Oscar 2018 al millor guió adaptat

CALL ME BY YOUR NAME, la nova pel·lícula de Luca Guadagnino, és un conte sensual i transcendental sobre el primer amor. Està basada en l'aclamada novel·la d'André Aciman. És l'estiu de 1983 al nord d'Itàlia i Elio Perlman (Timothée Chamalet), un jove precoç de 17 anys, passa els dies a la vila familiar del s. XVII transcrivint i tocant música clàssica, llegint i flirtejant amb la seva amiga Marzia (Esther Garrel).

Elio té una estreta relació amb el seu pare (Michael Stuhlbarg), un il·lustre professor especialitzat en cultura grecoromana, i la seva mare Annella (Amira Casar), una traductora, i entre tots dos li han dotat d'una àmplia cultura en un entorn que desborda d'encants naturals. Tot i que la sofisticació i el senyor intel·lectual d'Elio podrien suggerir que és un adult fet i dret, encara té certa innocència i temes en què desenvolupar-se, especialment en els del cor.

Un dia, Oliver (Armie Hammer), un captivador investigador americà de 24 anys que treballa en el seu doctorat, arriba per ajudar al pare d'Elio com a becari durant l'estiu. Enmig de l'assolellat esplendor d'aquest marc, Elio i Oliver descobriran l'embriagadora bellesa del despertar sexual al llarg d'un estiu que canviarà les seves vides per sempre.

Quin cost té:

4 euros

Auditori municipal

pl. de l'Església, 12 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 935 751 289
Correu electrònic: auditori@montcada.org
Horari:  
De dimarts a dissabte, de 17 a 21 h
Diumenges i festius, d'11 a 14 h
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 16.04.2018 | 11:57